Mercury

Stvaramo vlastite legure kako bi izgradili najbolje motore. Motori su jednako dobri kao i materijali od kojih su napravljeni. Mercury motori rade u vrlo zahtjevnim i nagrizajućim okruženjima, zato mi koristimo samo najkvalitetnije izvedbene materijale. Mercury je izumio i patentirao više lijevanih aluminijskih legura nego bilo tko drugi u pomorskoj industriji. Zbog toga naši motori pružaju najbolja iskustva u plovidbi.

Mercury

Mercury vanbrodski motori

Mercury® je prepoznat kao moćan vođa u pomorskoj industriji- položaj koji pojačava svaka sljedeća Mercury inovacija. Nudimo najpotpuniju liniju izvanbrodskih motora za ribarske brodove i glisere, za pontone i tendere, za rad i igru. Naši vanbrodski motori su izdržljivi, pouzdni, snažni.

VERADO®

Naša vrhunska izvanbrodska platforma redefinira kategoriju naprednim inženjeringom, inovativnom tehnologijom i rafiniranim radom.

Mercury® FOURSTROKE

Podržani desetljećima iskustva na vodi diljem svijeta, naši FourStroke modeli pružaju pouzdane i ekonomične performanse na koje možete računati svake sezone.

PRO XS®

Izvanbrodski motori s performansama koje Vas guraju naprijed, Pro XS je izbor turnirskih ribolovaca i ljubitelja brze vožnje.

SEAPRO™

Radni partneri za ljude koji zarađuju za život na vodi, vanbrodski motori Mercury SeaPro projektirani su da zadovolje zahtjeve komercijalne upotrebe.

MERCURY RACING

Kako se poboljšati u kategoriji koja je već žestoko jaka? Stvaranjem nove razine performansi, učinkovitosti i pouzdanosti.

5 Year Warranty

5 GODINA GARANCIJE

Znamo da gradimo pouzdane motore. To je naša predanost vašem zadovoljstvu i naše obećanje vama kako bi nam vjerovali. Nudimo 5 godina garancije za Mercury FourStroke, Verado i Pro XS izvanbrodske motore od 2,5 KS do 400 KS prema uputama proizvođača.

3 Year Warranty

3 GODINA GARANCIJE NA KOROZIJU

Mercury je izgrađen da živi u vodi. Rađen sa vrhunskom zaštitom od korozije. Dakle, bez obzira da li se vozite u slatkoj vodi ili morskoj, pokriveni ste i u najtežim okruženjima.